• آلرژی
  • عفونت ها
  • روماتولوژی
  • نفرولوژی
  • پیوند عضو
  • ایمونوفلورسانس
  • تشخیص ایمونولوژی سایر بیماری ها

دسته بندی مطالب

غربالگری سلامت جنین غربالگری سلامت نوزادان غربالگری و پیشگیری از سرطان خدمات تشخیص پزشکی و بالینی خدمات ایمونولوژی و ایمونوفلورسانس خدمات پاتولوژی و سیتو پاتولوژی آموزش های همگانی و تخصصی همکاران و متخصصین آزمایشگاهی

لیست مطالب

  • داروهای سرکوبگر ایمنی

    سرکوب سیستم ایمنی به معنی کاهش فعالیت و کارایی سیستم ایمنی است. برخی بخش های سیستم ایمنی به خودی خود دارای اثر سرکوب ایمنی روی سایر بخش های این سیستم بوده و یا سرکوب ایمنی ممکن است در نتیجه درمان و به عنوان یک پاسخ ناخواسته رخ دهد. داروهای سرکوبگر سیستم ایمنی معمولا به عنوان کنترل کننده تظاهرات آلرژیک، خودایمنی و بیماری های مرتبط با پیوند مورد مصرف قرار می گیرند. برخی از این داروها تاثیر گسترده ای روی کل سیستم ایمنی داشته در حالیکه برخی دیگر اهداف اختصاصی دارند. داروهای با تاثیر گسترده اثرات نامطلوب زیادی به جای می گذارند در حالیکه اثر داروهای اختصاصی تر ممکن است به وسیله مسیرهای متابولیک تحت تاثیر قرار گرفته و کاهش یابد. به این ترتیب پروتکل های درمانی اغلب از درمان چند دارویی استفاده کرده تا علاوه بر جلوگیری از اثرات ناخواسته دارو، از ایجاد مقاوت به درمان در بیمار جلوگیری کنند.اگرچه پروتکل های درمانی باید امکان ارزیابی علمی اثربخشی دارو را فراهم کنند از طرفی باید به پزشک اجازه تغییر روش درمانی بر اساس اثربخشی دارو، فعالیت بیماری و تقویت بیمار را نیز ایجاد کنند.

  • واکنش های رد پیوند عضو

    پیوند (Transplantation)  به مفهوم انتقال بافت، سلول یا عضو از فردی به فرد دیگر است. به بافت یا عضو پیوند شده گرفت (Graft) می گویند. پیوند سلول‌ یا بافت‌ از فردی به فرد دیگر که از نظر ژنتیکی متفاوت است، به صورت حتمی و به دلیل پاسخ ایمنی اکتسابی رد می‌شود.

  • آزمایش های تخصصی لازم برای گیرندگان و اهداکنندگان پیوند اعضا

    یکی از چالش های مهم در پیوند اعضا، کنترل پاسخ های ایمنی همورال و سلولی جهت جلوگیری از رد پیوند می باشد.  برای این منظور پنلی از آزمایش های پیش از پیوند ضروری است. یکی از این آزمایش ها بررسی آنتی ژن های دخیل در پیوند است که به نام HLA  خوانده می شوند. از مهمترین روش ها ، روش سرولوژیک و روش های مولکولی هستند، همچنین به علت حضور آنتی بادی ضد HLA پیش از پیوند در 2/3  گیرندگان، غربالگری آنتی بادی ضد HLA نیز از تست های ضروری پیش از پیوند است. غربالگری آنتی بادی به روش های مختلفی نظیر Panel reactiv antibody (PRA)  و فلوسایتومتری انجام می گیرد.

  • پنل آزمایش های پیش از پیوند عضو

    چالش اولیه در پیوند اعضاء توپر، کنترل پاسخ های ایمنی همورال و سلولی برای ممانعت از رد پیوند است به شکلی که ایمنی کافی علیه عفونت های فرصت طلب نیز حفظ شود.

تماس با ما


اریترون یک آزمایشگاه تخصصی است که از راه های مختلف می‌توانید با آن در تماس باشید و پرسش ها و مشکلات خود را به آسانی با متخصصین ما در میان بگذارید.

ساعت کار: از 05:30 صبح الی 12 شب به طور یکسره و روزهای تعطیل از 6:30 صبح الی 10 شب

آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، خیابان شیخ مفید غربی

شماره تماس:  7-36631906- 031            2 -36633621 - 031

031-37134

شماره فکس: 89784728- 021                        کد پستی : 76351-81647
ایمیل: med@Erythron-lab.com 

 

جوابدهی

شماره واتس آپ برای دریافت جواب آزمایش :   

   09138183947  

 

نمونه گیری در منزل

برای هماهنگی جهت نمونه گیری در محل مورد نظر خود با شماره های زیر در ساعت مشخص تماس حاصل فرمایید:

آقای مهندس عزیزی    09131689270