یک دسامبر (10 آذر) روز جهانی ایدز نام گرفته است. این روز به جهت پیشرفت قابل توجه در پایان دادن به اچ آی وی به عنوان یک تهدید جهانی به کمک همت مردم و مشارکت های اساسی دولت ها، گرامی داشته می شود تلاش های جهانی برای متوقف ساختن اچ آی وی از طریق مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری جان میلیون ها نفر را نجات داده است. ما این فرصت را داریم که با اطمینان بگوییم علاوه بر بهبود و حفظ زندگی افراد، کشورهایی که بیشتر تحت تاثیر این بیماری خطرناک قرار گرفته اند به کنترل قابل توجهی بر روی شیوع ویروس اچ آی وی دست یافته اند.
شعار سال 2018 برای روز جهانی ایدز:
«برای آگاهی از سلامتی خود، من هم آزمایش HIV میدهم.»
هفتم آبان ماه (29 اکتبر) روز جهانی پسوریازیس نامگذاری شده و هدف از تعیین این روز جلب توجه پزشکان، بیماران، عموم مردم و اطلاع رسانی گسترده در مورد این بیماری پوستی است. خطر ابتلا به ام اس ،دیابت، سکته قلبی، قند و چربی خون در مبتلایان به پسوریازیس بیشتر است. بیماران پسوریازیس 2 تا 3 برابر افراد سالم در معرض ابتلا به بیماری قلبی - عروقی قرار دارند.
استخوان یک بافت زنده است که به طور مرتب در حال تخریب و بازسازی می باشد. عمل تخریب استخوان توسط سلول های استئوکلاست (استخوان خوار) انجام می گیرد و به طور طبیعی این عمل با ساخت استخوان جدید توسط سلول های استئوبلاست (استخوان ساز) متوازن میشود. در افراد با اختلالات تخریب استخوان مانند پوکی استخوان، سلول های استخوان ساز از فعالیت و پیشرفت استئوکلاست ها عقب مانده و باعث کاهش تراکم استخوانها میشوند. عمل تخریب و بازسازی استخوان حاصل فعالیت بیوشیمیایی این سلول ها می باشد که از طریق آنزیم ها و پروتئین های مختلف صورت می گیرد. نوع و مقدار مواد حاصله از این فرایند نشان دهنده متابولیسم استخوان در جهت تخریب یا بازسازی آن می باشد که در خون و ادرار قابل ارزیابی و اندازه گیری است.
هفته ملی "سلامت بانوان ایران"، همه ساله در هفته پایانی مهرماه با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروههای مختلف جامعه در خصوص اولویتهای سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، برگزار می شود.
*شعار اصلی هفته ملی سلامت بانوان در سال 1397" حرکت، برای سلامت زنان " است
در سال ۱۹۹۰ شورایی در سازمان ملل تشکیل شد که در آن اول اکتبر را روز جهانی سالمندان نامیدند. سالخوردگی جمعیت را باید یک موفقیت بهداشتی و وجود سالمندان را نعمتی از نعمات بی شمار پروردگار محسوب کرد. سالمندان ذخایر با ارزشی هستند که باید اقدامات لازم برای برخورداری بهینه از خردمندی و کاردانی آنان در خانواده و جامعه به عمل آید.
سی ام سپتامبر هر سال، «روز جهانی ناشنوایان» نام گذاری شده است. هدف از این نام گذاری، ارتقای فرهنگ ارتباط با ناشنوایان، دانسته هایی از زبان اشاره و آگاهی سیاست مداران و همچنین عموم مردم از مشکلاتی است که این قشر با آن رو به رو هستند. در اهمیت حس شنوایی، این گفته هِلِن کِلِر، گویاتر از هر سخنی است. او که با وجود نابینایی و ناشنوایی، یکی از موفق ترین افراد استثنایی است، می گوید:
«اگر این فرصت به من داده می شد که یکی از دو حس خود را بازیابم، ترجیح می دادم نابینا بمانم، ولی بشنوم».
هر سال با برگزاری مراسم روز جهانی قلب در تاریخ 29 سپتامبر، مباحث مهم و تاثیر گذار در زمینه سلامت قلب و عروق برای افراد بیان میشود.
سرطان ها از مهم ترین بیماریهای غیرواگیر هستند که بار بیماری عمده ای رابه جامعه تحمیل می کند سرطان دومین عامل شایع مرگ ومیر در کشورهای توسعه یافته وسومین عامل در کشورهای درحال توسعه است در حال حاضر سرطان عامل 12درصد مرگ ومیر در سراسر جهان می باشد.
از سال ۱۹۸۸، اول دسامبر (برابر ۱۰ آذر) روز جهانی ایدز نامگذاری شده است و هر ساله برای این روز، شعار خاصی نیز در نظر گرفته میشود. هدف عمده از این کار این است که به عموم مردم یادآوری شود که HIV از بین نرفتهاست و هنوز کارهای زیادی است که باید انجام شود.
شعار روز جهانی ایدز در سال 2017 :
افزایش اثربخشی از طریق شفاف سازی، پاسخگویی و مشارکت عمومی
شعار امسال پویش هفته ملی «سلامت بانوان ایران» که از 24 تا 30 مهرماه برگزار می شود ،"ورزش نسخه رایگان سلامت زنان " اعلام شده است. برای بانوان معاینه ها و آزمایش های زیر می تواند در مجموعه آزمایش های تعیین سلامت قرار گیرد.
۱۵ اﮐﺘﺒﺮ،۲۳ مهر روز ﺟﻬﺎﻧﯽ ﻧﺎﺑﯿﻨﺎﯾﺎن و ﻋﺼﺎی ﺳﻔﯿﺪ است. عصای سفید، پرچم استقلال یک نابیناست. روز عصای سفید روز ترحم نیست. روز به رسمیت شناختن استقلال و حقوق نابینایان است. این روز گرامی باد.
این روز برای پاسداشت و گرامیداشت دستاوردهای کسان نابینا که چه به گونهٔ مادرزادی نابینا زاده شدهاند و چه با بروز رخدادهای ناگوار و بر سر حوادث نابینا شدهاند جشن گرفته میشود.
23 مهر روز ملی مبارزه با بیماری سل گرامی باد.
بیماری سل یک بیماری عفونی شناخته شده از قدیم الایام تاکنون گریبانگیر جامعه بشری بوده و هست. این بیماری جلوههای مختلفی دارد، اگرچه واکسن پیشگیری از این بیماری وجود دارد ولی تاثیر آن تنها 40 تا 50 درصد است و همین موضوع باعث شده که این بیماری ریشه کن نشود.
«هر کودک نشانهای از خداست» شعار هفته ملی کودک سال ۱۳۹۶ است که از سوی دست اندرکاران و فعالان حوزه کودک در ایران تعیین شده است. امید است شعار روز جهانی کودک امسال، ارتباط کودکانمان را با خدا، کودکانه و زیبا و شاد کند.
کودکان، برکت زندگی و سرمایه های آینده جامعه به شمار می آیند. آنان برای رشد و بالندگی خود، نیازها و در مفهوم دقیق تر حقوقی دارند که باید به درستی به آن پرداخت.روز جهانی کودک بهانه ای برای ورود به جهان کودکان است؛ برای ورود به این جهان باید آگاهی های خود را فراموش کنیم و با ناآگاهی های کودکانمان همراه شویم.
اهمیت تغذیه طبیعی نوزاد سبب شده است تا از سوی سازمانهای بهداشت جهانی ویونیسف همه ساله از ۱۰ تا ۱۶ مرداد بهعنوان هفته جهانی شیر مادر تعیین شود. تغذیه با شیر مادر، کودک را از ابتلا به انواع عفونت ها محفوظ می دارد. آلرژی، وبا، هپاتیت و سلیاک در ردیف بیماری هایی هستند که در میان کودکانی که با شیر مادر تغذیه شده اند کمتر مشاهده می شود.
در مرداد سال 1353 شمسی سازمان انتقال خون ایران با هدف سامان بخشیدن به وضع آشفته خون رسانی و به منظور ترویج فرهنگ اهدا، تهیه و تأمین خون و فرآورده های سالم و مطمئن و رایگان برای رفع نیاز بیماران نیازمند، به خصوص مبتلایان به تالاسمی، هموفیلی و لوسمی به وجود آمد. از آن تاریخ به بعد، سالروز تأسیس این سازمان در نهم مرداد ماه، به عنوان روز اهدای خون نام گذاری شده است.
۲۸ جولای مصادف با ششم مردادماه به عنوان روز جهانی هپاتیت به افتخار سالروز تولد برنده جایزه نوبل پروفسور ساموئل باروخ بلومبرگ کاشف ویروس هپاتیت B انتخاب شده است.شعار امسال سازمان بهداشت جهانی، «هپاتیت را حذف کن» است و هدف از آن حذف هپاتیت تا سال ۲۰۳۰ میلادی (۱۴۱۰ شمسی) می باشد.
سیام فروردین ماه هرسال مصادف است با روز علوم آزمایشگاهی و سبب نامگذاری این روز از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تقدیر از مقام شامخ حکیم احمد گرگانی (جرجانی)، طبیب و پزشک حاذق و برجسته قرون پنج و شش هجری ملقب به «حکیم جرجانی» است.
نخستین هفته اسفند ماه به عنوان "هفته ملی سلامت مردان" نام گذاری شده است. مردان قادرند با کمی تغییر در شیوه زندگی هم عمر طولانیتری داشته باشند و هم سالمتر زندگی کنند.
اریترون یک آزمایشگاه تخصصی است که از راه های مختلف میتوانید با آن در تماس باشید و پرسش ها و مشکلات خود را به آسانی با متخصصین ما در میان بگذارید.
آدرس: اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، خیابان شیخ مفید غربی
شماره تماس: 7-36631906- 031 2 -36633621 - 031
شماره فکس: 89784728- 021 کد پستی : 76351-81647
ایمیل: med@Erythron-lab.com
شماره واتس آپ برای دریافت جواب آزمایش :
09138183947
برای هماهنگی جهت نمونه گیری در محل مورد نظر خود با شماره های زیر در ساعت مشخص تماس حاصل فرمایید:
آقای مهندس عزیزی 09131689270
تمام حقوق مطالب و محتویات این سایت متعلق به آزمایشگاه اریترون می باشد.